Privata hyresvärdar i Malmö

Söker du lägenhet i Malmö? Då kan det vara en bra idé att kontakta privata hyresvärdar i Malmö direkt för att undersöka om det finns en möjlighet att hyra en lägenhet av dem. Den absoluta majoriteten av förstahandskontrakt förmedlas genom Bostad Syd men ibland finns det chanser att hitta en lägenhet genom någon av värdarna. Kontakta några på listan för att ge det en chans.

TIPS! Hyr i andra hand via Samtrygg
Hittar du inget förstahandskontrakt i Malmö kan du tillfälligt hyra i andra hand. Samtrygg är en seriös och ambitiös bostadsförmedlare som sätter ihop dig med rätt hyresvärd och boende. Du som vill hyra en bostad betalar ingenting för tjänsten.

Vår lista över privata hyresvärdar i Malmö

Hyresvärdarna i Malmö har har vi vissa fall olika regler kring kösystem och vilka som kan ställa sig i deras kö. Besök respektive hemsida för att läsa mer. Vi listar de större aktörerna i staden men det finns givetvis många fler.

Foto av författare

R. Sandgren

Erfaren skribent och webbredaktör med intresse för sökmotoroptimering, copywriting och digital marknadsföring. Medgrundare av Ekonomisajten.com samt ett flertal andra sajter inom jobb/bostad/ekonomi.