Privata hyresvärdar i Stockholm

Söker du lägenhet i Stockholm? Då kan det vara en bra idé att kontakta privata hyresvärdar i Stockholm direkt för att undersöka om det finns en möjlighet att hyra en lägenhet av dem. Den absoluta majoriteten av förstahandskontrakt förmedlas genom Stockholms Bostadsförmedling men det finns många vittnesmål om att detta kan fungera.

Vår lista över privata hyresvärdar i Stockholm

Fastighetsbolagen nedan har vi vissa fall olika regler kring kösystem och vilka som kan ställa sig i deras kö. Besök respektive hemsida för att läsa mer. Vi listar de större aktörerna i staden men det finns givetvis många fler.

Hyr i andra hand via Samtrygg
Hittar du inget förstahandskontrakt i Stockholm kan du tillfälligt hyra i andra hand. Samtrygg är en seriös och ambitiös bostadsförmedlare som sätter ihop dig med rätt hyresvärd och boende. Du som vill hyra en bostad betalar ingenting för tjänsten.

Foto av författare

Lucas Sandgren

Erfaren skribent och webbredaktör med intresse för sökmotoroptimering, copywriting och digital marknadsföring. Medgrundare av Ekonomisajten.com samt ett flertal andra sajter inom jobb/bostad/ekonomi.