Credinord – omdöme och recension

Credinord är ett nordiskt bolag som hjälper mindre företag i Norden med sin finansiering. Dom har ett gott anseende på marknaden och får överlag höga betyg av sina kunder. Deras tjänster passar extra bra för företag som fått oväntade likviditetsproblem.

Villkor hos Credinord

Credinord företagslån ansökan
Detaljer kring deras erbjudande
Lånebelopp10.000 kr – 1.000.000 kr
Löptid6 mån – 18 mån
RäntaFast månadsavgift
FöretagsformerAktiebolag, Enskild Firma, Kommandit, HB
Lösa lån i förtid?Ja, utan extra avgift
BetalningsanmärkningAccepteras ej

Ytterligare krav

För att bli beviljad lån hos Credinord måste ditt företag ha varit verksamt under sex månader eller längre. Vilken form på företaget spelar dock ingen roll och de erbjuder således lån till aktiebolag, handelsbolag, enskild firma och kommanditbolag. Företaget ska bedriva sin verksamhet samt ha sitt säte i Sverige. Ytterligare gäller att ägaren av företaget måste gå in med personlig borgen för lånet medan alla lån över 250.000:- kräver två borgensmän.

  • Företaget har inga betydande betalningsanmärkningar.
  • Borgenären, alltså du som företagare, har inga kreditanmärkningar.
  • Företagets omsättning måste uppgå till minst 300.000 SEK.
  • Beslutsfattare och firmatecknare måste vara folkbokförda i Sverige.

Så här enkelt och snabbt ansöker du om företagslån hos Credinord

  1. Besök Credinords hemsida.
  2. Välj önskat lånebelopp och löptid för lånet med reglaget under ”ansök här”. Villkor enligt ovan och enligt hemsidan.
  3. Fyll i dina personuppgifter och kontaktuppgifter samt ditt företags uppgifter i formuläret. Fyll även i syftet med lånet.
  4. Signera med Bank-ID och skicka in.
  5. Vänta på besked om låneerbjudande, som skickas till din e-post normalt inom en timme.
  6. Tack ja eller nej och signera avtalet med Bank-ID.

Självklart är det helt gratis att skicka in en låneansökan och du förbinder dig inte till något genom att göra det. Avtalet börjar gälla först efter du kontrollerat och signerat det.

Kunders omdöme om långivaren

En populär och omtyckt tjänst bland sina kunder. De berömmer särskilt kundservicen och den snabba låneprocessen. Har idag ett snittbetyg på 4,0/5 hos Trustpilot baserat på 15 omdömen men har genomgående högre betyg på andra sajter. Läs även vårt omdöme nedan.

Läs även: Recension av Creddo Företagslån

Ekonomisajtens omdöme

Ekonomisajten bedömer det som en bra, pålitlig och seriös tjänst. Det är en enkel och smidig process på en mycket användarvänlig hemsida. Du binder dig inte till något och tjänsten är gratis så det kostar inget att testa och jämföra, vilket vi därmed starkt rekommenderar att ni gör. Du kan givetvis även göra detsamma även med andra långivare för att jämföra, eller använda en bra jämförelsetjänst.

En hemsidas användarvänlighet är i vår bok väldigt viktig. Det är även processens smidighet och tiden från ansökan till beslut. Vad gäller det finns det inget att klaga på hos Credinord. Förutom smidigheten i ansökningsprocessen är deras hemsida lättnavigerad och du hittar utan problem att information du behöver.

Vårt betyg: 4,5/5

Kundservice

Måndag – fredag:08:00 – 16:00
Lördag – söndag:Stängt

Ekonomisajtens betyg

Ekonomisajten

Hemsida
Ansökningsprocess
Räntor & villkor
Support
4.5
Foto av författare

R. Sandgren

Erfaren skribent och webbredaktör med intresse för sökmotoroptimering, copywriting och digital marknadsföring. Medgrundare av Ekonomisajten.com samt ett flertal andra sajter inom jobb/bostad/ekonomi.