Juridiskadokument.nu – omdöme

Det finns ett företag som säljer korrekt juridiska avtalsmallar till låga priser som dessutom inkluderar support med att fylla i mallen till det redan låga priset. Det företaget är juridiskadokument.nu. Det är en enkel tjänst som erbjuder en lång rad olika juridiska dokument för både privatpersoner och företag. Du letar helt enkelt fram den mall eller de mallar du behöver, betalar för dem, laddar ner och fyller i efter instruktion. Vill du sedan lägga till genomgång av avtalet tillsammans med en jurist kan du lägga till den tjänsten.

Vad har de för juridiska dokument?

Listan är lång och chansen är stor att du hittar precis det du letar efter. Det kan vara ett testamente, äktenskapsförord eller ett skuldebrev om du är privatperson medan det kan exempelvis ett anställningsavtal eller köpeavtal om det är för ett företag.

När du köper ett avtal från juridiskadokument.nu får du alltid med instruktioner om hur du bäst fyller i det, för att det ska uppfylla alla villkor om rätt ifyllda avtal. Tycker du ändå det är svårt så att fylla i ingår det både rådgivning och support i priset.

Fler exempel på mallar att köpa hos dem:

Som du ser är bredden av olika mallar stor och chansen att du hittar det du behöver likaså. Med mallarna och dess instruktioner slipper du högst sannolikt kontakta en jurist med tillkommande höga arvoden. Allt som juridiskadokument.nu säljer är juridiskt korrekt och du kan därmed känna dig trygg med dokumenten. Det är faktiskt så att det är en juristbyrå som äger sajten och har skapat alla dokument du köper där. Så på frågan om du kan känna dig säker med tjänsten så är svaret JA.

Ekonomisajtens omdöme

Vi har själva testat tjänsten och använt deras dokument. Deras hemsida är kanske inte den mest moderna men den är lättnavigerad och du hittar enkelt vad du letar efter. Däremot saknar den en sökfunktion som drar ner navigeringsbetyget något.

Det är enkelt att köpa och ladda ner mallarna och dokumentens utformning tillsammans med instruktionerna gör dem även enkla att fylla i. När du betalat de mallar du önskar får du en nedladdningslänk till dem. Kanske inte det mesta moderna sättet men det funkar bra, och det är ändå det viktigaste. Och mallarna är alla otroligt prisvärda! Givetvis genomförs betalningarna med säkra verktyg.

Vårt sammanfattande betyg: 4,6/5. Vore det inte för den lite omoderna känslan på hemsidan skulle de bli full pott.

Ekonomisajtens betyg

Ekonomisajten

Priser
Dokument
Hemsidan
Support
4.6
Foto av författare

Lucas Sandgren

Erfaren skribent och webbredaktör med intresse för sökmotoroptimering, copywriting och digital marknadsföring. Medgrundare av Ekonomisajten.com samt ett flertal andra sajter inom jobb/bostad/ekonomi.